Corona maatregelen bij Astrid's Haarstudio

Update 07-05-2020

Astrid’s Haarstudio haar deuren zijn vanaf 11 mei weer geopend. Wij kunnen niet wachten jullie weer te mogen ontvangen! Zorg ervoor dat je voor het maken van een afspraak alle wijzigingen tijdens het Coronavirus goed doorleest (zie hieronder). Astrid's Haarstudio probeert het besmettingsgevaar laag te houden en opent haar haarstudio exclusief voor één klant per keer en werkt daarnaast met mondkapjes. Ook zijn de prijzen door de extra maatregelen tijdelijk verhoogt (zie prijslijst). 

 

Naast jullie weer te kunnen ontvangen in de salon bieden wij nog steeds de uitgroei-/ verfsetjes aan om af te halen. Tot snel!

 

Uitgroei-/ verfsetjes

Astrid’s Haarstudio biedt uitgroeisetjes of setjes verf voor het hele haar aan. De gepersonaliseerde verfsetjes zijn af te halen aan de deur bij Astrid’s Haarstudio. De setjes zijn inclusief een verfkwastje, een potje met de juiste kleur/ kleuren en een potje afgemeten waterstofperoxide. Ook krijg je een A5-papiertje met uitleg over hoe je het beste je eigen haar kan verven. Uitgroei-setjes bieden wij aan voor €21,50 en het hele haar vanaf €27,50.